Минало е известно време от последния път, в който сте

...
 
 
Минало е известно време от последния път, в който сте
Коментари Харесай

Нов човек в живота ни? Как да се държим?

 

 

Минало е известно време от последния път, в който сте се срещнали с нов мъж и от този момент нещата много са се трансформирали, а вие сте не запомнили какво се прави… Самата вие също сте друга. Натрупали сте доста опит, изживяли сте разочарования и подхождате към новите запознанства с известни резерви… Но по какъв начин хем да се оставите да срещнете нова обич, хем да внимавате!

 

На първо място не забравяйте, че непознатият към момента е чужд!

Може да звучи доста почтен и в действителност да е подобен, само че в това ще се уверите с времето. Като начало, по опция, избирайте по-оживено място за среща. Бъдете изключително внимателни, в случай че запознанството е онлайн, тъй като не знаете кой стои зад профила, дали е действителен и какви са задачите и желанията му. Не приемайте покана за посетители от първия път. Не знаете къде и при кого отивате. Можете да помолите другарка да е разполагаем и да се обърнете към нея за подпомагане, в случай че нещо ви тормози. Ако сте си построили виртуален облик за индивида, вижте доколко съответствува онлайн с това, което ви е показал.

 

Задавайте въпроси и слушайте интензивно!

Ако към този момент сте говорили авансово и ви е споделил информация за себе си, следете дали се припокрива или ви е излъгал – в случай че е податлив да излъже за едно нещо, с лекост ще го прави и за друго… Все отново, внимавайте какво и по какъв начин питате, никой не би желал да се почувства на разпит. Ако засягате прекалено много мъчителни тематики (за някогашната например) или за финанси, може да си направи неверни заключения за вас или да го засегнете. Оставете го самичък да показа каквото реши на този стадий. Вие от своя страна не прекалявайте с многото персонална информация, кажете най-основното и оставете да се поинтересува от това, което притегли вниманието му.

 

 

 

Бъдете наблюдателна!

Следете по какъв начин се отнася към вас – демонстрира ли благородство, старае ли се, интересува ли се от вашия свят или е ориентиран само към своя. Вероятността по този начин да си остане и в бъдеще е доста огромна и в случай че усетите, че е лакомец, помислете дали това е, което бихте желали от индивида до вас.

Рано ли е за съществени тематики? Брак, деца?

Може би не са уместни въпроси за първа среща, само че в случай че ви е омръзнало да си губите времето с несъответствуващи сътрудници, гледайки в разнообразни направления, може би не е рационално да чакате прекомерно дълго, преди да разберете дали сте на прав път… бихте могли да методите внимателно и да видите по какъв начин ще реагира. Ако установите, че е безапелационен по дадена тематика – да вземем за пример твърдо срещу е да има деца, към този момент има такива и не желае в бъдеще или нещо в този дух, проверете скоро още веднъж дали нещата стоят по този начин. Важно е да сте на една вълна, с цел да имате

Бъдете откровена!

Всички желаеме да се представим във допустимо най-хубавата светлина, само че не прекалявайте и не лъжете! Дори в този момент да създадете позитивен облик, в случай че е подправен, няма по какъв начин да го поддържате след това.

Покажете, че сте обезпокоена!

Ако ръцете ви треперят, краката ви се подкосяват и ви пристяга стомахът от нерви, не го крийте – кажете му, че се вълнувате! Той сигурно също изпитва сходни неща и по този начин ще свалите част и от неговото напрежение!

Усмихвайте се!

Бъдете положителна и не задълбавайте в съществени тематики. Покажете му, че има за какво да е с вас и да ви заобича.

 

 

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР